Integraal Medisch Centrum Amsterdam

Wat is het Integraal Medisch Centrum? (4 min.)

Visie & samenwerking
Het Integraal Medisch Centrum Amsterdam is een multidisciplinair centrum waarin verschillende gezondheidsexperts binnen de reguliere en complementaire geneeskunde samen komen en integraal samenwerken. Integraal betekent dan ook “allesomvattend”, “algeheel” of “volledig”. Het IMC is ruim 30 jaar geleden opgericht door gezondheidsexpert Rob Muts met het doel om met de gezamenlijk expertise, ervaring en samenwerking de onbegrepen klachten beter in kaart te brengen en te behandelen. De mens wordt op een holistische wijze behandeld om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te faciliteren. Aangezien ik volledig achter deze visie sta, ben ik een samenwerking aangegaan met het IMC en ben ik sinds juni 2022 als Orthomoleculair Therapeut werkzaam in mijn praktijkruimte 2.C.2 binnen dit pand.

Voor iedereen toegankelijk
Het IMC is perfect toegankelijk voor rolstoelgebruikers door de brede doorgangen, een lift en de aanwezigheid van een aangepast toilet. Daarnaast is het gebouw voorzien van ruime wachtruimtes en een sfeervolle kantine waar je gezonde versnaperingen en drankjes kunt benuttigen.

Lisa van De Ortho Therapeut

Wat kan ik jou bieden?
Als orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige met een wetenschappelijke achtergrond help ik je om jouw huidige gezondheid op een holistische manier te verbeteren of te optimaliseren door middel van een zorgvuldig samengesteld voedings- en suppletie behandelplan. Voor het voedingsplan houd ik zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke voorkeur of levensvisie, mits dit jouw gezondheid ten goede komt. Voor de suppletietherapie adviseer ik enkel voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit die geschikt zijn voor therapeutische doeleinden.

Waarom een orthomoleculaire behandeling?
Gezond zijn betekent je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welbevinden. Door middel van een holistische kijk op jouw huidige gezondheid focussen we niet op symptoombestrijding, maar kijken we samen wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn van jouw huidige gezondheidssituatie en op welke manieren we deze het beste kunnen wegnemen. Dit is waar de orthomoleculaire geneeskunde de brug slaat tussen de reguliere geneeskunde en de complementaire geneeskunde.

Wat doe ik precies als Orthomoleculair Therapeut?
– Consultatie & Anamnese
– EMB-bloedtest (capillair bloedafname)
– Aanvraag gespecialiseerd laboratoriumonderzoek
– Voedings- & Suppletietherapie
– Persoonlijke behandelplannen en -protocollen samenstellen
– Eventuele intervisie met gezondheidsexperts bij IMC Amsterdam

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Lees meer over de behandelingen die ik aanbied, de verschillende typen laboratoriumonderzoek en neem contact op via het contactformulier of stuur een whatsappbericht.

Shares

Categories:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bereikbaarheid

Telefonisch/E-mail:

Ma: 09:00 – 17:00 uur
Di: 09:00 – 17:00 uur
Wo: 09:00 – 17:00 uur
Do: 09:00 – 17:00 uur
Vr: 09:00 – 17:00 uur
Za: 12:00 – 17:00 uur
Zo: 12:00 – 17:00 uur

Op praktijk: op afspraak.

Contactgegevens

Tel.: +31 6 386 990 06
E-mail: lisa@orthotherapeut.nl

KvK: 86113631
BTW nr: NL004193024B28

Locatie

Integraal Medisch Centrum (IMC)
Contactweg 145
Unit 2.C.3
1014 BJ Amsterdam
www.integraalmedischcentrum.nl/


Beroepsvereniging

Shares