INTAKEGESPREK


Tijdens het intakegesprek wordt er een uitgebreide anamnese afgelegd waarin jouw medisch verleden en huidige gezondheidssituatie zo volledig mogelijk in kaart gebracht worden.

Aantal
0

LABORATORIUM
ONDERZOEK

Krijg een helder beeld van je jouw huidige gezondheidstatus op basis van een EMB-bloedtest en eventueel gespecialiseerd laboratoriumonderzoek.Aantal
0

VOEDINGS- & SUPPLETIE BEHANDELPLAN

Ontvang persoonlijk voedingsadvies, rekening houdend met jouw wensen en uitslag van het laboratoriumonderzoek, aangevuld met orthomoleculaire voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit.

Aantal
0

VERVOLGCONSULT

Laat je begeleiden om je gezondheid te verbeteren. Tijdens deze vervolgconsulten kijken we hoe het met je gaat en hoe we je behandelplan zo effectief mogelijk kunnen maken om jouw gezondheidsdoel te bereiken.

Aantal
0

HEALTHY TRANSFORMATION!

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek zal ik je continu en veel vragen stellen om een zo helder mogelijk beeld te schetsen van jouw medische geschiedenis en je huidige gezondheid. Je mag verwachten dat dit intakegesprek tussen de 60 en 90 minuten zal duren, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Er zal tijdens dit intakegesprek gelijk een capillaire bloedafname uitgevoerd worden, zodat we de uitslag gelijk bij jouw eerstvolgende consult kunnen bespreken.

Kortom: in dit HEALTHY TRANSFORMATION! behandeltr aject zit één intakegesprek, twee laboratoriumonderzoeken, twee voedings- & suppletie rapporten en vier vervolgconsulten inbegrepen.

Laboratoriumonderzoek

Tijdens jouw eerste vervolgconsult van dit  HEALTHY TRANSFORMATION! behandeltr aject mag je een uitgebreid en persoonlijk voedings- & suppletie behandelplan van mij verwachten dat op basis van het intakegesprek en jouw uitslag van de capillaire bloedafname samengesteld is. Het aanvragen van eventuele gespecialiseerde laboratoriumonderzoeken is afhankelijk van jouw medisch verleden en huidige gezondheidsstatus.

Voedings- & Suppletie Advies

Tijdens het eerste vervolgconsult van max. 60 minuten zal het samengestelde behandelplan uitgelegd worden. In dit HEALTHY TRANSFORMATION! behandeltr aject wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen (bijvoorbeed voedselovergevoeligheden of leefstijlprincipes). Ik adviseer dan het gebruik van voedingssupplementen van topkwaliteit die geschikt zijn voor therapeutische doeleinden.

Vervolgconsulten

Zoals eerder vermeld, zal ik tijdens jouw eerste vervolgconsult van max. 60 minuten jouw uitslag laboratoriumuitslag en Voeding- & Suppletie behandelplan bespreken. Een aantal weken later bespreken wij in het tweede vervolgconsult van max. 30 minuten hoe het met je gaat sinds het toepassen van het behandelplan. Afhankelijk van hoe jouw voortgang verloopt, zal ik het behandelplan eventueel aanpassen om het behandeltraject zo effectief mogelijk te maken.

Bij het derde vervolgconsult van max. 30 minuten zal ik nogmaals bij je polsen hoe het met je gaat en of er mogelijke aanpassingen nodig zijn in je behandelplan. Tevens zal ik een laatste laboratoriumonderzoek voor je aanvragen als eindanalyse. Het vierde consult is een telefonisch of online slotgesprek van max. 30 minuten bespreken we de uitslag van jouw laatste laboratoriumonderzoek en ontvang je het tweede Voeding- & Suppletie behandelplan. Dit zal een duidelijk beeld schetsen van jouw voortgang sinds het eerste onderzoek. Tussen de eerste en de tweede capillaire bloedafname zit doorgaans 4 à 5 maanden, afhankelijk van jouw persoonlijke behandelplan en behoeften.

Er is altijd een mogelijkheid om het HEALTHY TRANSFORMATION! behandeltr aject aan te vullen met losse vervolgconsulten en/of gespecialiseerde laboratoriumonderzoeken, indien je dit zou willen of als jouw persoonlijke gezondheidssituatie hier om vraagt.

Neem contact op en ontvang binnen 48 uur antwoord.


Bereikbaarheid

Telefonisch/E-mail:

Ma: 18:00 – 21:00 uur
Di: 18:00 – 21:00 uur
Wo: 09:00 – 17:00 uur
Do: 18:00 – 21:00 uur
Vr: 18:00 – 21:00 uur
Za: 12:00 – 17:00 uur
Zo: 12:00 – 17:00 uur

Op praktijk:

Op afspraak.

Contactgegevens

De Ortho Therapeut:

Tel.: +31 6 386 990 06
E-mail: lisa@orthotherapeut.nl

KvK: 86113631
BTW nr: NL004193024B28


Social Media:

Locatie

Bezoekadres:

Integraal Medisch Centrum (IMC)
Contactweg 145
Unit 2.C.2
1014 BJ Amsterdam
www.integraalmedischcentrum.nl/


Beroepsvereniging