INTAKEGESPREK


Tijdens het intakegesprek wordt er een uitgebreide anamnese afgelegd waarin jouw medisch verleden en huidige gezondheidssituatie zo volledig mogelijk in kaart gebracht worden.

Aantal
0

LABORATORIUM
ONDERZOEK


Krijg een helder beeld van je jouw huidige gezondheidsstatus op basis van een capillaire bloedtest en eventueel gespecialiseerd laboratoriumonderzoek.


Aantal
0

BEHANDELPLAN


Ontvang persoonlijk voedingsadvies, rekening houdend met jouw wensen en uitslag van het laboratoriumonderzoek, aangevuld met orthomoleculaire voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit.

Aantal
0

VERVOLGCONSULT


Ontvang 1-op-1 begeleiding om je gezondheid te verbeteren. Tijdens vervolgconsulten kijken we hoe het met je gaat en hoe we je behandelplan zo

effectief mogelijk kunnen maken om jouw gezondheidsdoel te bereiken.

Aantal
0

HEALTHY PROGRESS!

Intakegesprek

Het intakegesprek kun je zien als een interview: tijdens dit gesprek zal ik je continu en veel vragen stellen om een zo helder mogelijk beeld te schetsen van jouw medische geschiedenis en je huidige gezondheid. Je mag verwachten dat dit intakegesprek tussen de 60 en 90 minuten zal duren, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Er zal tijdens dit intakegesprek gelijk een capillaire bloedafname uitgevoerd worden, zodat we de uitslag gelijk bij jouw eerstvolgende consult kunnen bespreken.

Kortom: in dit HEALTHY PROGRESS! behandelplan zit één intakegesprek, één capillaire bloedafname, één voedings- & suppletie behandelplan en twee vervolgconsulten inbegrepen.

Laboratoriumonderzoek

Tijdens jouw eerste vervolgconsult van dit HEALTHY PROGRESS! behandelplan mag je een uitgebreid en persoonlijk Voedings- & Suppletieplan van mij verwachten dat op basis van het intakegesprek en jouw uitslag van de capillaire bloedafname samengesteld is. Het aanvragen van eventuele gespecialiseerde laboratoriumonderzoeken is afhankelijk van jouw medisch verleden en huidige gezondheidsstatus.

Voedings- & Suppletie Behandelplan

Tijdens het eerste vervolgconsult van max. 60 minuten zal het samengestelde behandelplan uitgelegd worden. In dit HEALTHY PROGRESS! behandelplan wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen (bijvoorbeed voedselovergevoeligheden of leefstijlprincipes). Ik adviseer dan het gebruik van voedingssupplementen van topkwaliteit die geschikt zijn voor therapeutische doeleinden.

Vervolgconsult

Een aantal weken later bespreken wij in het tweede vervolgconsult van max. 30 minuten hoe het met je gaat sinds het toepassen van het behandelplan. Afhankelijk van hoe jouw voortgang verloopt, zal ik het behandelplan eventueel aanpassen om de behandeling zo effectief mogelijk te maken. Er is altijd een mogelijkheid om het HEALTHY PROGRESS! behandelplan te upgraden naar het HEALTHY TRANSFORMATION! behandeltraject.


Ervaringen van cliënten

Kelly

“Ik raad het iedereen aan die wilt investeren in zich en of haarzelf. Het was even zoekende voor mij om iemand te vinden die mijn levensstijl begrijpt en dat was gelukkig geluk.

Bij Lisa krijg je een warme ontvangst en empathisch. ik voelde mij veilig om dingen met haar te delen zodat ze mij verder kan helpen en vooral tof dat er iemand is die op mij “lijkt” waardoor ik het gevoel heb gekregen dat ze begrijpt waar mijn vragen vandaan komen als ik die heb.

Ze is goed bereikbaar en reageert snel!

Een topper!”

Elena


“Lisa offers a great service! The intake was very detailed, but so were the results. Lisa was very patient in explaining all the terminology and answering my questions. Quite an eye opening experience to know everything about your vitamins, minerals, food intolerances etc. Also, the recommended vitamins seem to be very beneficial so far. Thank you Lisa!”
Isa


“Heel erg tevreden over de algehele ervaring bij de Orthotherapeut! Lisa gaat zorgvuldig en professioneel te werk. Ze neemt tijdens consulten goed de tijd om de persoon en de casus te leren kennen. Testuitslagen worden op een prettige manier besproken en Lisa is altijd goed bereikbaar voor eventuele vragen!”
Loubna“Heel goed begeleid door Lisa. Ik voelde mij heel erg begrepen en voelde mij ook op mijn gemak. De nazorg is ook heel erg goed. Ik raad de Ortho therapeut zeker aan.”

Wafae“Ik ben zeer tevreden met alles. Ze is zeer geduldig en legt alles goed uit. Ik ben na 1 test al veel te weten gekomen wat je niet zo snel zou zien/krijgen bij de huisarts.”

Neem contact op en ontvang binnen 48 uur antwoord.


Bereikbaarheid

Telefonisch/E-mail:

Ma: 09:00 – 17:00 uur
Di: 09:00 – 17:00 uur
Wo: 09:00 – 17:00 uur
Do: 09:00 – 17:00 uur
Vr: 09:00 – 17:00 uur
Za: 12:00 – 17:00 uur
Zo: 12:00 – 17:00 uur

Op praktijk:

Op afspraak.

Contactgegevens

De Ortho Therapeut:

Tel.: +31 6 386 990 06
E-mail: lisa@orthotherapeut.nl

KvK: 86113631
BTW nr: NL004193024B28


Social Media:

Locatie

Bezoekadres:

Integraal Medisch Centrum (IMC)
Contactweg 145
Unit 2.C.3
1014 BJ Amsterdam
www.integraalmedischcentrum.nl/


Beroepsvereniging